میکرونیدلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

میکرونیدلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

تکنیک جذاب میکرونیدلینگ در دنیا کم کم به محبوبیت بی نظیری در میان زیباجویان تبدیل شده است. این نوع درمان عالی که توسط افراد مشهور و اینفلوئنسرها نیز استفاده می شود به تغییر پوست کمک می کند. در این مقاله به میکرونیدلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟ می پردازیم. طرفداران میکرونیدلینگ ادعا می کنند این روش می تواند اکثر مشکلات پوستی از جمله چین و چروک، جای جوش و جای زخم های قشر خارجی پوست را درمان کند. با دکتر وینیک همراه باشید.


میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ روشی است که در آن با استفاده از طیف وسیعی از سوزن‌های ریز روی یک دستگاه غلتکی سوراخ‌های ریزی روی پوست ایجاد می‌شود. این آسیب جزئی روی پوست چیزی شبیه به اصلاح صورت مردان است و موجب تحریک پوست و افزایش کلاژن سازی پوست می‌شود. درواقع پوست شما برای ترمیم این آسیب‌های جزئی شروع به کلاژن سازی و ترمیم می‌کند و این موضوع موجب می‌شود تا پوست ظاهری جوان‌تر و صاف‌تر پیدا کند.

این روش دو هدف را دنبال می کند:

هدف اول | با ایجاد سوراخ های میکرونی روی پوست شرایطی را ایجاد می کند تا سرم های مخصوص بتواند جذب قشای داخلی پوست شده تا نتایج بهتری را جهت ترمیم و بازسازی پوست ایجاد کند.

هدف دوم | سوراخ های کوچک ایجاد شده توسط دستگاه میکروپن، باعث می شود پوست با تولید کلاژن و الاستین شروع به بازسازی خود نماید. این فرایند باعث بهبودی چین و چروک، خطوط ریز، جای جوش، زخم ها و منافذ می شود.


تاریخچه میکرونیدلینگ

حدود ۵۰ سال است که میکرونیدلینگ به‌عنوان یکی از روش‌های موثر جوان‌سازی پوست معرفی شده و در این دوران پیشرفت چشمگیری داشته است. این روش از روش‌های قدیمی که مصریان باستان برای حفظ سلامت پوست خود استفاده می‌کردند، الهام گرفته شده است.

اولین کسانی که متوجه مزایای فوق العاده نیدلینگ پوست شدند دکتر اورنتریک و همکارانش در سال 1995 بودند. اصطلاح ® Subcision را آنها معرفی کردند.

میکرونیدلینگ روشی غیرتهاجمی برای جوان‌سازی پوست صورت است که می‌تواند توسط افراد در سنین مختلف مورداستفاده قرار گیرد. این روش کم‌خطر و کم عارضه، دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد و به دلیل اثرات قابل‌لمس یکی از محبوب‌ترین روش‌های جوان‌سازی است.

میکرونیدلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟


تفاوت میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ

در مورد تفاوت میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ باید بدانید که میکرونیدلینگ با استفاده از سوزن‌های ظریفی انجام می‌شود و پوست را به کلاژن سازی بیشتر تحریک می‌کند. اما مزونیدلینگ بسیار سطحی‌تر از میکرونیدلینگ انجام می‌شود و هدف آن افزایش جذب محصولات مراقبت از پوست است. در واقع استفاده از مزونیدلینگ موجب می‌شود تا محصولات پوستی بهتر به عمق پوست نفوذ کنند و سریع‌تر از آن‌ها نتیجه بگیرید.


۶ مزیت میکرونیدلینگ صورت چیست؟

با توجه به داشتن فواید بسیار میکرونیدلینگ برای لک صورت اکثر متخصص های حوزه زیبایی آن را توصیه می کنند چرا که بسیاری از مشکلات صورت را بهبود می بخشد. انجام نیدلینگ در خانه با استفاده از درمارولر (یکی از دستگاه های نیدلینگ صورت) نیز امکان پذیر است. بعد از نیدلینگ برا کسب نتیجه بهتر می توان از انواع ماسک های آب رسان پوست نیز استفاده کرد تا تاثیر معجزه آسای آن را مشاهده کنید. معمولا پزشکان انجام میکرونیدلینگ را دو هفته یک جلسه توصیه می کنند. در ادامه برخی از مشکلاتی که با میکرونیدلینگ صورت رفع خواهد شد را بررسی می کنیم.

  1. کاهش چین و چروک | انجام حتی یک جلسه میکرونیدلینگ پوست صورت، تولید کلاژن و الاستین در پوست را که باعث از بین رفتن نشانه های پیری می شوند را افزایش می دهد.
  2. از بین بردن عارضه های حاصل از نور خورشید | تابیدن بیش از حد نور خورشید به صورت باعث تیرگی و لکه پوستی می شود که میکرونیدلینگ صورت می توان آن ها را کاهش دهد.
  3. پُر شدن منافذ پوستی | وقتی سوزن های درمارولر یا درماپن وارد پوست می شوند باعث تحریک منافذ شده و کلاژن منافذ را تحریک می کنند تا پُرتر از قبل شده تا پوست صاف تر به نظر برسد.
  4. افزایش تاثیر محصولات بهبود دهنده پوست | ایجاد شدن سوراخ هایی موقتی و ریز در پوست فرصت بسیار خوبی برای استفاده از ماسک های پوستی و مرطوب کننده ها فراهم می کند چون این کانال های پوستی راه را برای ورود این مواد به لایه های پوست صورت باز می کنند.
  5. بهبود آکنه و جای جوش | میکرونیدلینگ جای جوش اگر به اندازه کافی انجام شود، می تواند در از بین بردن و یا حذف کامل آکنه و رد جا مانده از جوش ها موثر باشد.
  6. عوارض کم | نیدلینگ یک روش علمی ثابت شده است که عوارض جانبی بسیار پایینی برای پوست و بدن دارد چرا که بسیار هوشمندانه عمل کرده و با تحریک پوست از کلاژن خود پوست برای بهبود آن استفاده می کند. این منافذ بعد از ۷۲ ساعت تماما پر شده و هیچ عارضه ای برجای نخواهد ماند.

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

از زمان پیدایش این میکرونیدلینگ در سال ۱۹۹۵ تا به امروز به دلیل محبوبیت و استقبال مردم، دستگاه های بسیاری برای انجام آن ساخته شده اند. به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی این دستگاه ها دست خوش تغییرات بسیاری شده اند که تاثیر استفاده از آن ها را افزایش داده است. از این دستگاه ها در کلینیک های زیبایی استفاده می شود و اُپراتور دستگاه باید دانش و مهارت کافی در این زمینه را داشته باشد. در ادامه دو دستگاه که محبوبیت بیشتری در حوزه نیدلینگ دارند به شما معرفی خواهیم کرد.

  • درمارولر

درواقع این دستگاه شبیه به غلطک بوده و روی آن پر از سوزن های ریز از جنس تیتانیوم است. پس از ضد عفونی کردن دستگاه، با غلطاندن درمارولر روی صورت یا بدن سوزن ها وارد پوست شده و منافذ ریزی را ایجاد می کند. تا بیست دقیقه بعد از استفاده درمارولر پوست قرمز شده که یک امر طبیعی بوده و بعد از مدتی رفع خواهد شد. از نکات مثبت و دلایل محبوبیت استفاده از درمارولر در میکرونیدلینگ صورت، می توان به قیمت پایین و راحتی استفاده از آن اشاره کرد.

درمارولر ZGTS تیتانیومی Dermaroller


درماپن

درماپن دستگاه برقی شبیه یک خودکار است و در واقع یک نوع پیشرفته و جدیدتر از درمارولر می باشد. درماپن دارای سوزن هایی ریزتر است که به قدری سریع حرکت می کنند که با کشیدن آن روی پوست، فرآیند میکرونیدلینگ بدون درد انجام می شود. سوزن های این دستگاه قابل تعویض بوده و برای رعایت بهداشت باید برای هر فرد از سوزن جداگانه استفاده کرد.

در کل درماپن نسبت به درمارولر وسیله ای بهداشتی تر است. هر چند قیمت آن مقداری بالاتر از درمارولر می باشد که به نسبت تاثیر بهتری که دارد کاملا منطقی است.


انواع درماپن دکتر وینیک

دستگاه میکرونیدلینگ دکترپن A1w انقلابی در صنعت میکرونیدلینگ و زیبایی ایجاد کرده است. میکرونیدلینگ یکی از بهترین روش های کلاژن سازی می باشد که با توجه به هزینه بسیار کم نتایج شگفت انگیزی را در پی دارد. در این روش بوسیله دستگاه درماپن A1w ، منافذ و کانال های بسیار ریزی در پوست ایجاد می شود و پوست را وادار به ساختن مقادیر بالای کلاژن می کند. دکتر وینیک برای جوانسازی پوست شما دستگاه دکتر پن A1w را پیشنهاد می کند.

دستگاه دکترپن Dr.pen A1w


دستگاه دکترپن Dr.pen A6 محصولی جدید از برند دکترپن است که در ساخت و تولید درماپن و دستگاه‌های میکرونیدلینگ سردمدار است. دستگاه میکرونیدلینگ Dr.pen A6 منافذ و کانال های بسیار ریزی در پوست ایجاد می کند. میکرونیدلینگ A6 یا درماپن A6 برای کلاژن سازی پوست می باشد. دکترپن A6 وسیله ای موثر، مقرون به صرفه و حرفه ای برای مراقبت از پوست است که احساس و ظاهر بهتری را برای مصرف کنندگان به ارمغان می آورد. دکتر وینیک برای جوانسازی پوست شما دستگاه درماپن A6 را پیشنهاد می کند.

دستگاه دکترپن Dr.pen A6


دستگاه میکرونیدلینگ دکتر پن A7 یک‌ قلم میکروسوزنی با کارتریجی قابل تعویض است که با استفاده از ارتعاش درمان میکرونیدلینگ که برای رفع انواع مشکلات پوستی کاربرد دارد را، انجام می‌دهد. سبک و راحت بوده و دست شما هنگام استفاده طولانی مدت از آن احساس درد نخواهد داشت. بدنه دستگاه ضد آب می باشد. مزیت درماپن A7 نسبت به محصولات مشابه دیگر این است که علاوه بر رفع مشکلات پوست، با تحریک کلاژن سازی، از منافذ باز پوست شما کاسته و باعث جوانسازی پوست می شود. دکتر وینیک دستگاه دکترپن A7 را به شما پیشنهاد می کند.

دستگاه میکرونیدلینگ دکتر پن A7


انواع روش های میکرونیدلینگ بر اساس عمق نفوذ سوزن

  • میکرونیدلینگ سطحی

جهت جوانسازی اولیه و حداکثر تا عمق 0.5 میلی متر روی اپیدرم کانال های بسیار ریزی ایجاد می کنند که باعث می­ شود فاکتورهای رشد از کراتینوسیت ها آزاد شده و فعالیت آنها در اپیدرم افزایش یابد.

  • میکرونیدلینگ عمقی

جهت جوانسازی پیشرفته، اسکارها، استریا… از عمق 0.5 تا حداکثر 3 میلی متر، فرایند بهبود زخم موجب می شود کراتینوسیت ها و فیبروبلاست ها تحریک گردند، که نتیجه آن افزایش فعالیت TGF-β3 و افزایش رشد و نمو سلول های اپیدرم، کلاژن، الاستین و GAG (گلیکوز آمین گلیکان) می باشد.


مراحل انجام میکرونیدلینگ

  • پزشک از کرم بی حس کننده روی صورت بیمار استفاده می کند.
  • بعد با گاز استریل صورت پاک شده و پوست به موارد سرم یا مزو آغشته می شود.
  • بعد پزشک به آرامی از درماپن جهت ایجاد حفرهای ریزی در اطراف صورت استفاده می کند.
  • کل فرایند حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد. شاید ظاهرا کمی ترسناک برسد ولی اصلا جای نگرانی وجود ندارد.
  • بعد از چند روز پوست شروع به بهبود می کند در واقع با شروع بازسازی و تولید کلاژن رفته رفته پوست روش تر شده و نتیجه قابل مشاهده است.
  • برای نتیجه مطلوب و واقعا موثر شما به بیشتر از یک جلسه درمان نیاز دارید تا کلاژن و الاستین به طور مداوم ساخته شوند.

عوارض احتمالی میکرونیدلینگ

  • عفونت

اگر روی صورت شما جوش یا آکنه است، صبر کنید تا بهبود یابد بعد اقدام به میکرونیدلینگ کنید. زیرا احتمال دارد باعث ایجاد عفونت شود.

  • واکنش های پوستی

کارشناسان معنقدند نباید این روش را برای پوستی که ملتهب است استفاده کرد. زیرا ممکن است با تحریک شدن پوست التهاب افزایش یابد.


توصیه و مراقبت ها

  • پوست خود را به‌طور کامل تمیز کنید و از هیچ کرم آرایشی استفاده نکنید.
  • اگر قبلا به بیماری پوستی مبتلا بوده‌اید یا سابقه بیماری یا مصرف داروی خاصی دارید، آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
  • درصورتی‌که در حال مصرف داروهای رقیق‌کننده خون هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر به ماده خاصی حساسیت دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.
  • دو تا سه هفته قبل از میکرونیدلینگ از داروهای لایه‌بردار استفاده نکنید.
  • حداقل دو هفته قبل از عمل از تزریق بوتاکس، ژل و چربی خودداری کنید.
  • مصرف مواد غذایی ضد التهاب را در برنامه خود قرار دهید.
  • از مصرف خودسرانه قرص‌های مسکن یا داروهای ضدالتهاب خودداری کنید.
  • توصیه‌های پزشک را به دقت رعایت کرده و داروهای تجویزشده را سر وقت مصرف کنید.
  • از نور خورشید دوری کنید و در صورت خروج از خانه از کرم‌های ضد آفتاب حاوی زینک و تایید شده توسط پزشک استفاده کنید.
  • از ماساژ دادن، فشار دادن و خاراندن پوست خودداری کرده و روی زخم‌ها را نکنید.
  • از محصولات مراقبتی پوست که حاوی مواد لایه‌بردار یا تحریک‌کننده پوست است خودداری کنید.
  • از رفتن به استخر و سونا خودداری کرده و با آب گرم و پرفشار حمام نکنید.

میکرونیدلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟


سوالات متداول میکرونیدلینگ

1. مهم‌ترین فواید میکرونیدلینگ چیست؟

جلوگیری از چین‌وچروک و از بین بردن انواع لک‌های عمقی و سطحی طی چند جلسه میکرونیدلینگ، از مهم‌ترین فواید آن است.

2. آیا میکرونیدلینگ در حذف جوش و جای جوش موثر است؟

میکرونیدلینگ در حذف جای جوش بسیار مناسب است اما به درمان جوش فعال کمکی نمی‌کند. از آنجا که میکرونیدلینگ سطح پوست را برای جذب محصولات پوستی مناسب می‌سازد، از چوش زدن پیشگیری می‌کند.

3. آیا میکرونیدلینگ در کاهش چروک پوست تاثیر جدی دارد؟

بله؛ اکثر مراجعین درمانگران پوست، تاثیر میکرونیدلینگ روی چین و چروک‌هایشان را احساس کرده‌اند. با ادامه‎‌ درمان به روش میکرونیدلینگ از به وجود آمدن چروک‌های بیشتر هم جلوگیری می‌شود.

4. آیا میکرونیدلینگ با درد همراه است؟

درد مختصر و سوزش در این روش حس می شود که غیرقابل تحمل نخواهد بود ولی معمولاً پزشک با توجه به خواست بیمار قبل از میکرونیدلینگ صورت، از کرم های بی حس کننده استفاده می کند تا دردی که در طول این عمل حس می شود کاهش یابد.

5. چقدر طول می کشد تا نتایج میکرونیدلینگ مشخص شود؟

در بسیاری از افراد به مدت 24 تا 48 ساعت پس از میکرونیدلینگ، حالتی مانند حالت آفتاب سوختگی اندک، قرمزی و کمی تورم در پوست رخ می دهد و ممکن است کبودی و خونریزی خفیفی نیز ایجاد شود. در ظرف یک تا دو هفته پس از درمان پوست نرم تر و شفاف تر شده اما ماه بعد اثر کامل این درمان مشهود می گردد.

6. آیا میکرونیدلینگ نیاز به استراحت و دوره نقاهت دارد؟

خیر! واکنش های التهابی پوست بسیار اندک است و ظرف چند ساعت از بین می رود و رنگ قرمز پوست نیز به رنگ صورتی درمی آید و ممکن است 12 تا 48 ساعت باقی بماند. جهت کاهش قرمزی پس از عمل، استفاده از اسید هیالورونیک توصیه می شود و جهت حفاظت از پوست بهتر است از ضد آفتاب حاوی زینک استفاده شود. پس از این عمل می توان از لوازم آرایشی ملایم استفاده نمود.

7. آیا می توان از میکرونیدلینگ روی هر رنگ پوست استفاده برد؟

بله. برخلاف انواع لیزر که معمولاً در انتخاب رنگ پوست باید دقت شود میکرونیدلینگ را می توان روی همه انواع رنگ ها و انواع پوست ها استفاده کرد. هیچ خطر در رابطه با التهاب پس از عمل و هایپرپیگمنتیشن وجود ندارد.

8. چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

  • افرادی که زخم، بریدگی یا خراشیدگی های باز روی پوست شان دارند.
  • کسانی که طی یک سال گذشته، پوست شان تحت پرتودرمانی و اشعه درمانی قرار گرفته است.
  • کسانی که در ناحیه مورد نظر، هرگونه عفونت پوستی، عارضه یا تب خال دارند.
  • خانم هایی که دوران بارداری و شیردهی را می گذرانند.
  • کسانی که سابقه ی بروز کلوئید (در محل عارضه گوشت اضافه بالا می آورند) دارند یا زخم هایشان خیلی دیر التیام پیدا می کند.
  • افراد مبتلابه عفونت پوستی، بیماری های پوستی و هرپس سیمپلکس.
  • افرادی که در طول سه ماه گذشته، تحت درمان با داروی اکوتان (ایزوترتینوین) بوده اند.
  • بیماران هموفیلی و کسانی که از آسپرین و داروهای ضدانعقاد خون استفاده می کنند.

9. ماندگاری میکرونیدلینگ چقدر است؟

افزایش ماندگاری و اثرگذاری روش میکرونیدلینگ تا حد زیادی به شیوه مراقبت پس از عمل بستگی دارد. درصورتی که شخص همه دستورات پزشک را به درستی رعایت کند و این کار را در مراکز معتبر پزشکی (نه آرایشگاه یا کلینیک های غیر معتبر) انجام دهد، می توان انتظار داشت که نتایج آن برای مدتی طولانی باقی بمانند. قطعا مواردی نظیر افزایش سن، سبک زندگی و رژیم غذایی بر روی روند تولید کلاژن اثر می گذارد.

بنابراین پس از مدتی ممکن است اثرات میکرونیدلینگ از بین برود و نیاز به ترمیم وجود داشته باشد. البته در صورت استفاده از این روش خیال شما برای حداقل ۲ سال راحت خواهد بود.

10. آیا می توان از میکرونیدلینگ برای حل مشکل ریزش مو نیز استفاده کرد؟

بله. البته میکرونیدلینگ ذاتا روشی برای حل مشکل ریزش مو و کمک به رشد مجدد موها نیست. اما تحقیقات نشان داده است که با قرار دادن دستگاه میکرونیدلینگ بر روی پوست سر و وارد کردن مواد مغذی برای رشد موها از طریق آن، می توان سلول های تولیدکننده فولیکول های مو را تحریک کرد و از این طریق به تقویت موها، ضخیم شدن آن ها، جلوگیری از ریزش و رشد مجدد موها کمک کرد.

11. آیا انجام میکرونیدلینگ محدودیت سنی دارد؟

خیر، پزشکان از این روش برای ترمیم جای جوش و زخم و دیگر مشکلات پوستی در گروه های سنی مختلف استفاده می کنند. اما توصیه آن ها این است که در دوران نوجوانی یعنی قبل از ۱۸ سالگی برای انجام میکرونیدلینگ اقدام نشود. زیرا در این دوران هنوز هورمون ها به تعادل نرسیده اند و ممکن است پس از مدتی کوتاه اثرات ترمیمی این روش از بین برود.

همچنین در صورتی که چین و چروک یا جای زخم ها خیلی عمیق باشد، نمی توان از این روش استفاده کرد. بنابراین استفاده از آن در سنین بالا نیز چندان مناسب نیست.

12. میکرونیدلینگ بهتر است یا لیزر؟

پاسخ به این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد. اما در حالت کلی، بر اساس تحقیقاتی که در چند سال اخیر انجام شده است، لیزر به عنوان یکی از روش های درمان تهاجمی و میکرونیدلینگ به عنوان یک روش درمان غیرتهاجمی در نظر گرفته می شود. از طرف دیگر، مراقبت های لازم بعد از انجام لیزر و یا پیلینگ، خصوصا در فصول گرم سال برای بسیاری از افراد آزار دهنده است.

چرا که در این بخش از سال، به دلیل بالا بودن میزان اشعه ماورابنفش، شرایط نگهداری از پوست سخت تر می شود. همین مسئله باعث می شود که دوره نقاهت در روش لیزر بیشتر از میکرو باشد! به عبارت دیگر، در صورتی که شما از لیزر فرکشنال برای جوانسازی پوست خود استفاده کرده باشید، باید 7 الی 10 روز در خانه برای سپری کردن دوران نقاهت بمانید!

13. کاربرد های مختلف میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ پوست معمولاً در موارد زیر کاربرد دارد:
  • جوان سازی و رفع چین و چروک پوست
  • درمان جای جوش و آکنه
  • ترک های ناشی از حاملگی، چاقی و بلوغ
  • آثار ناشی از زخم های شدید و سوختگی

14. هزینه میکرونیدلینگ چقدر است؟

هزینه این عمل زیبایی بسته به طول و تعداد جلسات درمان و همچنین میزان آسیب دیدگی پوست متفاوت است. اما به طور کلی می توان گفت که هزینه این عمل زیبایی به نسبت سایر روش های جوانسازی پوست بسیار کمتر است.

15. آیا میکرونیدلینگ برای افرادی که تازه زایمان کرده اند مناسب است؟

در صورتی که در دوره شیردهی باشید معمولاً میکرونیدلینگ پیشنهاد نمی شود.

16. برای کسب نتیجه مطلوب چند جلسه میکرو نیدلینگ باید انجام شود؟

جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد، چرا که همه چیز به مشکل پوستی و پاسخ پوست شما به این شیوه از درمان دارد. اما می توان گفت که به طور کلی، بسیاری از افراد بعد از 4 الی 6 جلسه که به صورت مداوم با فاصله زمانی 4 هفته ای این عمل زیبایی را انجام داده اند، به نتیجه مطلوب و مورد نظرشان رسیده اند.

جدیدترین مطالب جلبک

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین محصولات

دستگاه کوانتوم آنالیزور بدن (چکاپ کامل بدن)

قیمت اصلی 17,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 14,900,000 تومان است.

ماساژور تفنگی کلین klin

قیمت اصلی 6,200,000 تومان بود.قیمت فعلی 5,800,000 تومان است.

کوکتل مو رویتاکر اصل فرانسه با لیبل

قیمت اصلی 2,500,000 تومان بود.قیمت فعلی 2,100,000 تومان است.

دستگاه سم زدایی بدن دو کاربره

قیمت اصلی 14,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 12,900,000 تومان است.

دستگاه سم زدایی تک نفره دتوکس HK-803

قیمت اصلی 12,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 10,900,000 تومان است.

ژل کربوکسی دکتر پیس لیدر Dr.PaseLeader

قیمت اصلی 2,600,000 تومان بود.قیمت فعلی 2,290,000 تومان است.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
حساب کاربری من